Het beste in mensen bovenhalen

Sociale innovatie

Het beste in mensen bovenhalen

Eigenaarschap bij de vakman

Korte lijnen en vrijheid van ondernemen
Hago Next kiest bewust voor een platte organisatiestructuur. We geven onze mensen ruimte om te ondernemen binnen hun functie en verwachten eigenaarschap op hun eigen vakgebied. Onze ondernemers zijn dan ook zelf verantwoordelijk voor het realiseren en binnenhalen van opdrachten en zetten de lijnen uit voor onze praktijkcoaches. Daarbij streeft Hago Next naar de zelfsturende schoonmaakteams. Schoonmakers die zelf in teamverband hun werk indelen, met de praktijkcoach langs de lijn. Door de verantwoordelijkheid terug te leggen bij de vakman, halen we het beste uit onze mensen.

Ruim baan voor talent en training
De manier van schoonmaken van Hago Next (dagschoonmaak, dialoog en gastgericht dienstverlenen) vereist inlevingsvermogen en een nieuwe manier van werken die niet iedereen eigen is. Hago Next investeert dan ook in opleiding door 'training on the job' en begeleiding op de werkvloer. Met ruimte voor talent in bijvoorbeeld ondersteuning met talentontwikkelingsprogramma's.>> Download hier het Vebego duurzaamheidsverslag 2012/2013

Bourgondische hospitality

Gastvrijheid is deels te trainen, deels komt het voort uit intrinsieke gedrevenheid om het anderen naar de zin te maken. Dat zijn de schoonmakers van Hago Next. Met een doortastend werving en selectiebeleid, zoeken we altijd naar de juiste mensen op de juiste plek, passend binnen het DNA van onze organisatie. Zodat die intrinsieke gedrevenheid volledig tot zijn recht komt in de door bourgondische Limburgse genen aangeboren, gastvrije aanpak van Hago Next. Dat maakt onze mensen tot de kasteelheren van de schoonmaakbranche. En dat stralen ze uit.

Sociale innovatie volgens Hago Next

  • Gastvrije medewerkers met gevoel voor dienstverlening
  • De juiste mensen op de juiste plek
  • Aandacht voor talent en ontwikkeling
  • Vrijheid van ondernemen
  • Eigenaarschap bij vakmensen
  • Representatieve werkkleding, middelen en materialen dragen bij aan waarderingSaïda Eljaddaoui, ondernemer Hago Next:
"We houden rekening met ieders sterke punten. Lamyaa heeft oog voor detail, zij is verantwoordelijk voor de ontvangsthal, het visitekaartje van het bedrijf. En Mohammed klikt goed met de mannen van ICT. Binnenkort start een nieuwe collega. Zij komt uit de catering, dus zij neemt het restaurant voor haar rekening."