durf jij de uitdaging aan?

Werken bij Hago Next

durf jij de uitdaging aan?
Hago Next is nieuw. Hago Next is anders. Stap in het schip dat Hago Next heet en maak van eerlijke schoonmaak je koers. Wij geloven dat het anders kan en we hebben daarom een unieke aanpak, waarbij duurzaamheid en transparantie voorop staan. Fair cleaning! Wij nemen de zorg en ontwikkeling van onze medewerkers serieus.

Binnen Hago Next is er de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, als schoonmaker of in een andere functie. Wij bieden een aantal opleidingen aan, in samenwerking met SVS, dé opleider van de schoonmaakbranche. Daarnaast geven wij onder meer gastvrijheids- en ergonomietrainingen. We merken dat er behoefte is aan een partij die het anders doet in de schoonmaak. We zijn daarom op zoek naar mensen die samen met ons willen groeien. 

Mayke van Straalen, ondernemer:
“Wij staan achter en naast onze mensen!”
Schoonmaker bij Hago Next
Ben je schoonmaker, of wil je dat worden, en wil je werken bij een bedrijf dat het helemaal anders doet? Hago Next heeft je heel wat te bieden! Wij werken met dagschoonmaak. Daardoor heb je leuk contact met de mensen waar je voor werkt, in een gezellige werkomgeving. Je werkt dus overdag, waardoor je ’s avonds gewoon thuis kunt eten. Als Hago Next-schoonmaker krijg je respect en waardering voor je werk. En je krijgt voldoende tijd om je werk goed te doen.  Lees meer.. 

Ondernemer bij Hago Next
Als ondernemer ben je sales- en operationsverantwoordelijke voor een regio bij het meest innovatieve schoonmaakbedrijf van Nederland. Ben jij iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat? Die van zijn mensen echte vakmensen maakt met trots voor hun werk? Die graag meedenkt over hoe onze schoonmaakdienstverlening nog beter kan? Lees meer..  

Een andere functie bij Hago Next
Op zoek naar een leuke baan in de schoonmaak? Hago Next heeft alles in huis om je leukste werkplek te worden! Hago Next is een nieuw initiatief, begin 2011 door Hago gelanceerd in antwoord op de grote schoonmaakstakingen van 2010. Hago Next is eigenwijs en vindt dat het beter kan! De schoonmaakbranche is een ongezonde markt, met een grote concurrentiestrijd tussen de schoonmaakbedrijven en een te hoge werkdruk voor schoonmakers. Wij zoeken mensen die graag met ons een steentje bijdragen aan het herstel van de markt en voorop gaan in de strijd voor eerlijke schoonmaak. Lees meer..