de gastvrije schoonmaker weer zichtbaar

Schoonmaker bij Hago Next

de gastvrije schoonmaker weer zichtbaar

Werken als schoonmaker bij Hago Next

Hago Next gelooft in 100% (zichtbare) dagschoonmaak. Je werkt dus tijdens kantooruren, wat goed te combineren is met een gezinsleven. Bovendien heb je meer contact met de pandbewoners (kantoorpersoneel e.a.). Zo zien zij wat er wordt schoongemaakt en is er ruimte voor overleg. Dit zorgt voor een gezellige sfeer op de werkvloer. Pandbewoners kennen jou, je werk wordt gewaardeerd en je wordt gezien als collega. Samen spreken jullie af welke ruimtes moeten worden schoongemaakt en wat prioriteit heeft die dag. Meer verantwoordelijkheid dus en plezier in je werk! Je krijgt er een hele leuke, grote werkkring bij!

Bij ons krijg je een vakopleiding on the job en krijg je begeleiding van een praktijkcoach die met jou op de werkvloer werkt. Verder krijg je de beschikking over een hippe smartphone, onmisbaar in je dagelijkse werkzaamheden. Met de smartphone geef je aan welk werk je hebt verzet en kun je zelfstandig nieuwe schoonmaakmiddelen bestellen of bijvoorbeeld doorgeven dat een kantoor een kapotte lamp heeft.

Hago zet hoog in en gaat voor een 8 in klant- en medewerkertevredenheid. Blije mensen zijn onze core business. We vinden het belangrijk dat je vakmanschap kunt leveren en dat je trots bent op je werk.

Enthousiaste schoonmaakmedewerkers

Evelien de Wind:
“Ik ben zo blij! Ik werk nu al bijna tien jaar in de schoonmaak, en eindelijk ben ik op tijd thuis ’s avonds, om aan te schuiven voor het eten met mijn gezin.”

Angela Acosta:
“Ik kom niet alleen om m’n werk te doen, maar ik zie ook mensen overdag. Ja, echt collega’s.”

Yvonne Meinders:
“Dat vind ik het leukste van werken voor Hago Next: het contact met de mensen op de afdeling.”

Wil jij net zo blij van je werk worden als deze medewerkers? 
Stuur dan een mail naar sollicitaties@hagonext.nl of bel naar 088-0990890 voor meer informatie.