hoe blij word jij van Hago Next?

Een andere functie bij Hago Next

hoe blij word jij van Hago Next?
Wij zoeken mensen die graag met ons een steentje bijdragen aan het herstel van de markt en voorop gaan in de strijd voor eerlijke schoonmaak. Transparantie (inzet en resultaat) is daarbij belangrijk. Ook duurzaamheid is van belang, niet alleen ten aanzien van milieu, maar ook voor een belangrijk deel ten aanzien van mensen, in een arbeidsintensieve bedrijfstak met gebrek aan respect, waardering, en een gezonde werkdruk.

Tegelijkertijd staat bij Hago Next het vertrouwen centraal in de samenwerking met medewerkers en klanten. Wij zijn dan ook een bedrijf dat luistert naar zijn werknemers en in overleg blijft met de klant. Korte communicatielijnen en ruimte voor kritiek zorgen voor een gezonde relatie tussen collega’s onderling en tussen Hago Next en de klant. Bovendien leveren ze goede resultaten op. 

Lijkt het je een uitdaging bij een jong bedrijf te werken? Hago Next is gloednieuw! Neem met ons de sprong in het diepe en maak gebruik van de kans om samen te groeien. Wij bieden onze werknemers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen en bieden daarom opleidingen en trainingen aan. Ons bedrijf is een open innovatie en dus continue in beweging, dat maakt het zo interessant om er te werken. Er is ruimte voor nieuwe ideeën en we hebben de ambitie om marktleider te blijven in fair cleaning.

Tegelijkertijd is Hago Next een initiatief van Hago en kan het daarom gebruikmaken van alle diensten van Hago. Hago is onderdeel van Vebego, een internationale groep bedrijven in facilitaire dienstverlening, personeelsdiensten, gezondheidszorg en products & systems, en geeft daarmee een solide basis aan Hago Next. 

Spreekt het Hago Next-concept je aan, heb je ervaring in de schoonmaakbranche en minmaal HBO-niveau? Hago Next heeft je heel wat te bieden! Wat biedt jij ons?
Stuur een korte e-mail met je motivatie en CV aan sollicitaties@hagonext.nl of bel ons op 088-0990890 en we komen erachter!

Enthousiaste medewerkers

Sales manager:
“Het is mijn werk om mensen in te laten zien dat er een alternatief is, een slimmer, beter en gelukkiger alternatief!” 

Marketing manager:
"Hago Next is het beste wat de schoonmaakbranche kan overkomen; blije kantoorgebruikers, blije klanten en vooral hele blije schoonmakers! Om aan dit succes mee te mogen werken is geweldig!"

Manager Regio-ondersteuning:
"Het is uniek om te werken bij het meest innovatieve schoonmaakbedrijf van Nederland. Met Hago Next gaan we tegen de stroom in, en dat is de enige manier om bij de bron te komen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij door bijvoorbeeld een backoffice op te zetten met de mens als uitgangspunt. Dat is uniek, net als het concept!"