Facade Brush

Facade Brush Gevelreiniging

Specialistische reiniging: Fortron Façade Brush

Niet alleen glasbewassing, maar totaal gevelmanagement. Met de ontwikkeling van de innovatieve glasbewassingsmachine Façade Brush van Fortron worden er twee vliegen in één klap geslagen: het glas en de gevel wordt voortaan in één moeite gewassen. En dat in een fractie van tijd die er normaal staat voor een glaswasbeurt.

Maximaal duurzaam

De Fortron Façade Brush laat zich vergelijken met het principe van een autowasstraat. De borstels reinigen de gevel grondig, zonder hem te beschadigen. Deze machine wast de gevel volautomatisch op en neer, waardoor vuil water niet kan opdrogen. En dankzij het gebruik van osmosewater heeft ook kalkvorming geen schijn van kans. Een maximaal duurzaam systeem wat zorgt voor een streeploos resultaat.

Fortron
Sommige locaties zijn zo hoog, zo moeilijk bereikbaar, zo smerig, die krijgt niemand schoon. Nou ja, bijna niemand... Fortron is gespecialiseerd in totaal gevelmanagement.

'Ramen die je voorheen met de hand zeemde, in gevels die om de paar jaar onderhouden moeten worden, kunnen met de Façade Brush in één handeling behandeld worden.'

Lees de flyer voor meer aanvullende informatie:
>> Fortron Façade Brush