Fleetshield

Geurabsorberende folies

Specialistische dienstverlening: Geurabsorberende folie

Kampt u met geur- of zelfs stankoverlast in sanitaire ruimtes? Bieden luchtverfrissers geen oplossing en maken de schoonmakers overuren? Geurabsorberende folies zijn de oplossing. Ze absorberen binnen 24 uur 80% van de onaangename geur en ze blijven hun werking houden. Zo blijven sanitaire ruimtes fris.

Vrijwel overal toepasbaar

De speciale antigeurfolie bevat een stof die geuren absorbeert. Een nare lucht verdwijnt doordat het als het ware wordt opgezogen en niet alleen wordt gecamoufleerd, zoals luchtverfrissers dat doen. Afhankelijk van de geurintensiteit moet de folie enkele keren per jaar licht gesprayd worden met een speciale 100% milieuveilige cleaner. Geurabsorberende folie is vrijwel overal toepasbaar, zelfs over tegels.

Fleetshield
Voor het neutraliseren van geuren en het decoreren van sanitaire ruimtes hebben wij een samenwerkingsverband met Fleetshield. Fleetshield biedt een snelle, milieuvriendelijke en professionele oplossing voor de bescherming en veredeling van talloze ondergronden. Voor diverse klanten van Hago hebben ze toiletruimtes omgetoverd tot frisse en mooie ruimtes.

Deze cases zijn terug te lezen in bijgaande flyer:
>> Geurabsorberende folie