Geuroplossingen 2

Geurbeleving

Additionele dienstverlening: Geuroplossingen

Een ruimte kan nog zo schoon zijn, maar als het niet fris ruikt, wordt het niet zo ervaren. Beleving is waar het om draait. De eindgebruiker van uw gebouw houdt van een frisse, schone omgeving. Geur is daarbij een krachtig zintuig. Een juiste geur kan de gemoedstoestand van uw collega of klant positief beïnvloeden.

Geurmachine voor extra beleving

Het moment dat een klant uw bedrijf binnenkomt, zal hij of zij binnen 30 seconden een indruk en mening vormen over uw bedrijf. Naast een mooie en schone inrichting kan geur hierin zeker beïnvloeden. Geur kan ook de concentratiespanne verhogen van uw collega's of eindgebruikers van uw kantooromgeving. Tevens werkt geurbeleving positief op de sfeer.

Air Aroma
Air Aroma is internationaal marktleider in het leveren van geurmarketing oplossingen, geuren en technologieën. Reukzin wordt beschouwd als het meest krachtige zintuig bij het herinneren van ervaringen, plaatsen of producten. Air Aroma helpt bedrijven geur onderdeel te maken van hun marktstrategieën en inspirerende belevingen te creëren. Hago Next kan samen met u deze beleving creëren.

Meer weten? Raadpleeg de flyer:
>> Geuroplossingen