Hygienescan

Hygiënescan en dispenserlijn

Additionele dienstverlening: Hygiënescan & dispenserlijn

We begrijpen als geen ander wat de impact van hygiëne op uw pandbezoekers en medewerkers is. Initial en Hago Next maken het u graag gemakkelijk. Samen zorgen we ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw hygiënevoorzieningen. Of het nu gaat om de sanitaire ruimtes of de entree van uw bedrijf, we kennen de behoeften aan hygiëne, comfort en uitstraling. Onze jarenlange ervaring en gedeelde expertise resulteren in een hogere hygiënestandaard. Prettig voor u, uw medewerkers en uw bezoekers.

Hoogwaardige hygiëne

We zetten ons in voor de gezondheid van de klant door hoogwaardige hygiëneoplossingen en -diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën tot een minimum beperken. Twee concrete voorbeelden zijn de nieuwe hygiënescan en de nieuwe antibacteriële dispenserlijn.

Initial
Beide nieuwe producten zijn ontwikkeld door Initial. Initial behoort tot de Hygiëne divisie van de Rentokil Initial Groep. Initial gelooft in een uitgekiende inzet van hygiëneoplossingen, niet alleen voor sanitaire ruimtes maar op alle plaatsen waar zich kruisbesmetting kan voordoen. De bredere aanpak helpt u een goede hygiëne te bereiken in uw hele organisatie. Met als resultaat een gezondere, productievere omgeving voor iedereen.

Nader informatie is onderstaande flyer te raadplegen:
>> Hygiënescan en dispenserlijn