Kerst
Kerst header
Kerst header wit

Kerstbomenservice

Additionele dienstverlening: Kerstboomservice

Onbezorgd een kerstsfeer creëren in uw organisatie? Maak gebruik van onze kerstboomservice! Hago Next zorgt voor een compleet gedecoreerde kerstboom en prachtige kerstversiering op maat en dat in één simpele factuurstroom.  

Kerstversiering op maat
Willen we dit jaar een kerstboom kopen of huren? Of gaan we voor mooie kerstdecoratie zoals een krans of kerststuk? Kiezen we voor moderne of traditionele kerstversiering? Kleurrijk of klassiek rood? Er is heel veel mogelijk! Wij adviseren u graag bij het kiezen van uw kerstversiering. 

Kerstbomen
We leveren kerstbomen voor binnen en buiten en in diverse hoogtes en breedtes. Uit brandveiligheidsoverwegingen kiezen we binnen voor onze kunstkerstbomen. Mooie, volle en nauwelijks van echt te onderscheiden kerstbomen die een ware eyecatcher vormen in elke ruimte. Deze professionele kunstkerstbomen zijn brandvertragend en brandwerend volgens NEN 8007. En buiten stralen onze stormvast verankerde Nordmannen met hun gezellige lampjes een authentieke kerstsfeer uit. De hoogte van de boom kan variëren van 150 cm tot een topper van 14 meter.

Werkwijze
Heeft u een keuze gemaakt uit ons aanbod. Dan leveren wij de decoratie of de boom compleet met ballen, versiering en verlichting. Onze vakmensen plaatsen de kerstboom op de plek die u aangeeft, tuigen de boom op en controleren de verlichting. Op de dag van uw keuze komen we weer langs, tuigen de boom af en nemen hem mee. Natuurlijk laten we alles netjes en schoon achter. Na afloop ontvangt u de factuur in één simpele factuurstroom.

Download flyer

 Flyer kerst 

Download hier onze kerstboomservice flyer.

Webshop

Nieuwsgierig naar onze kerstbomen? In onze webshop vindt u genoeg voorbeelden van onze kerstbomen en decoratie. Hier kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

De Klerk
Voor onze kerstboomservice werken wij samen met De Klerk. De Klerk is sinds 1950 een toonaangevende partij op het gebied van bloemsierkunst en interieurbeplanting. Zij zijn dé specialist en adviseur op het gebied van binnengroen voor de zakelijke markt binnen Nederland en België. Een betrouwbare en klantgerichte partner die efficiënt werkt, maatschappelijk en menselijk verantwoord onderneemt en waar service, kwaliteit en creativiteit centraal staan. 

Wilt u meer weten over Hago’s kerstboomservice?
Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Hago Next. Hij/zij adviseert u graag tijdens een vrijblijvend gesprek. Of vul onderstaand antwoordformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.