Oplossingen voor klein zwerfafval

Oplossingen voor klein zwerfafval

Additionele dienstverlening: Oplossingen voor klein zwerfafval

Een schone omgeving is het visitekaartje van uw bedrijf. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Voor veel facilitair managers zijn de rondzwervende sigarettenpeuken en klein zwerfafval buiten bij de entree een ergernis. Een losstaande vuilnisbak en/of asbak is vaak niet afdoende om van deze ergernis af te komen. Ook is dit vaak niet het mooiste aangezicht van de entree van uw gebouw.

Gastvrij en simpel schoon

Een praktische, gastvrije en niet in het oog springende oplossing: de Clean Cube tegelasbak. Dit is een asbak die in de grond geplaatst kan worden. De verschillende afmetingen komen overeen met de meest gangbare tegelmaten en zijn geschikt voor iedere bestrating. Het unieke van de Clean Cube is het leeggemak waardoor de voorziening zeer gebruiksvriendelijk is. Snel, schoon en simpel en in 10 seconden geleegd.

Cleanstreets
De Clean Cube is een product van Cleanstreets. Cleanstreets levert oplossingen voor een schone buitenruimte met name gericht op klein zwerfafval zoals sigarettenpeuken en kauwgom. Zij leveren hiervoor een uitgebreid programma aan Clean Cube tegelasbakken om de overlast van sigarettenpeuken en kauwgom tegen te gaan.

Herkent u de ergernis en heeft u behoefte aan meer informatie? Lees de flyer:
>> Oplossingen voor klein zwerfafval