Reiniging linoleum vloeren

Reiniging linoleum en vinyl vloeren

Specialistische reiniging: linoleum en vinyl vloeren

Alle vloersoorten behoeven een bepaalde manier van onderhoud. Ook vinyl en linoleum behoren tot vloersoorten die door veelvuldig gebruik regelmatig toe zijn aan een periodieke onderhoudsbeurt. Dit vergt tijd en extra investering naast het gewone dagelijks reinigen van deze vloeren. Iedere eindgebruiker wil toch over een schone en glanzende vloer lopen?

Duurzaam strippen met de Twisterpad

Er zijn verschillende manieren om een vloer van linoleum of vinyl te onderhouden. Vaak worden de methodes strippen en polijsten hiervoor gebruikt. Methodes die volstaan, maar er is een nieuwere methode die vele voordelen met zich meebrengt.

Twisterpad
De nieuwste manier van het strippen van vloeren is het strippen door gebruik te maken van Twisterpads. Een Twisterpad is een milieuvriendelijke reinigingsoplossing. De pads bestaan uit miljarden microscopische diamantjes die ervoor zorgen dat uw vloer zonder chemie een goede behandeling doorstaat.

Alpheios
Specialistische vloerreiniging vereist vakmanschap. Alpheios is net als Hago Next onderdeel van Vebego. Dé specialist op het gebied van schoonmaakmethoden, -middelen en -materialen; een innovatieve partij die met u meedenkt in het uitvoeren van uw schoonmaakgerelateerde diensten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
>> Reiniging linoleum en vinyl vloeren