vrouw krant

Nieuws

Hago kiest eigen Schoonmaker van het Jaar

08 jun 2017 - In de zoektocht naar dé ultieme kandidaat voor de landelijke Schoonmaker van het Jaar-verkiezing organiseert Hago dit jaar opnieuw haar eigen interne voorverkiezing. Voor het eerst doen alle zes Hago-bedrijven mee: Hago, Hago Zorg, Hago Food & Industry, Hago Rail Services, Hago Next en Hago Airport Services. Alle talenten en doorgewinterde vakmannen en -vrouwen die zijn opgegeven door collega’s om mee te dingen naar de winst, zijn nu gepubliceerd op http://www.schoonmakervanhetjaar.nl

Daar strijden zij om de stemmen van het grote publiek. Iedereen is van harte uitgenodigd om zijn of haar stem uit te brengen op een van de Hago-toppers. Stemmen kan tot en met 30 juni 2017.

Jury
Nieuw dit jaar is dat ook een interne vakjury een oordeel velt over de aangemelde kandidaten. Dit om ook medewerkers die wat minder thuis zijn op social media – de plek waar kandidaten hun fans oproepen om op ze te stemmen – een eerlijke kans te geven. In de jury nemen onder meer de winnaar van vorig jaar, Danny Jalhay, en Vebego’s CEO Ronald Goedmakers, plaats. Op basis van de punten van de jury én de uitslag van de online-verkiezing kiest Hago de winnaars.

Golden Service Awards
De winnaars van de interne verkiezing zijn de officiële inzending voor de landelijke Schoonmaker van het Jaar-verkiezing van de Golden Service Awards. Op 7 december strijden schoonmakers uit het hele land weer om deze titel.

Vorig jaar ging treinschoonmaker Danny Jalhay er met de titel vandoor. Wie volgt hem op?


Er heeft nog niemand gereageerd


Reageer op dit artikel

Errormessage
Neem contact op
Uw emailadres wordt niet publiekelijk geplaatst, maar dient alleen voor de redactie om eventueel contact met u op te nemen n.a.v. van uw reactie.
Re-captcha
Captcha