Big data, sensoring en Internet of Things zijn hot. Hago Next gebruikt ze graag, maar…niet alleen. Samen met partners hebben we een exponentieel waardevoller bereik. Jij profiteert, doordat het geheel goed werkt in plaats van dat je allemaal losse oplossingen hebt. Daarom kies je voor Data Driven Dienstverlening van Hago Next.

 

 

Veel bedrijven hebben hun eigen data gedreven facilitaire oplossingen. Al die oplossingen naast elkaar blijven veelal hangen in de proof of concept of pilot fase, doordat ze zich richten op specifieke, gesloten oplossingen. Denk aan smart cleaning, climate management of smart facilities. Oplossingen die een forse investering vragen en toch maar één oplossing bieden. Dat doorbreekt Hago Next met Data Driven Dienstverlening. We koppelen alle relevante partners in een open innovatieomgeving. Je kiest de diensten die jij wilt op basis van jouw pand. Je hoeft dus niet de hele oplossing te gebruiken.

 

“Things become more valuable when you connect them.”

Data Driven Dienstverlening

Data Driven Dienstverlening is de totaaloplossing voor een slimme omgeving: smart building, cleaning, sanitair, facility management, climate management en appliances. Daaraan voegen we connectiviteit, integratie en customer experience aan toe. Allemaal met partners die het tot iets vanzelfsprekends maken.

Smart Cleaning

Hago Next meet het gebruik van ruimtes met sensoren en stelt op basis van de resultaten een datagedreven schoonmaakplan op. Zo efficiënt mogelijk werken zonder aan kwaliteit in te boeten.

Smart Facilities

Efficiëntie geeft ons de ruimte om meer voor je te doen. Hago Next laat verschillende smart appliances en facillities nog beter op elkaar aansluiten, voor de fantastische beleving die je zoekt.

Tijdspad

In drie weken werken we een concrete business case uit die aangeeft wat jouw mogelijkheden en potentiële besparingen zijn.

 

Week 1

Onderzoek
1 dag bezoek en inventarisatie.

Week 2

Uitwerking
Bevindingen uitwerken tot concrete business case.

 

Week 3

Toelichting
Presentatie business case en potentiële besparingen

Neem contact met ons op:

Privacy

Het spreekt voor zich dat we tijdens het verwerken van data rekening houden van de regels van de AVG. We stellen een verwerkingsovereenkomst op, waarin we vaststellen dat de data van jou is en blijft. We gebruiken alleen data voor onze dienstverlening.

Deel dit artikel: