#omdatwijertochzijn

Je hebt waarschijnlijk een keur aan leveranciers op je werkvloer die allemaal hun eigen dienst verlenen. Super natuurlijk dat ze alles voor je regelen, maar is het echt efficiënt? Je betaalt iedere leverancier apart voorrijdkosten en het is maar de vraag of hun contractueel bepaalde bezoek ook echt zinvol is op dat moment. Geld door het putje dus. Tijd voor smart appliances van Hago Next. Omdat wij toch al in je pand zijn (we zorgen voor de schone omgeving), pakken we ook andere werkzaamheden op. Denk aan koffiebonen bijvullen, eerste lijn machineonderhoud, planten water geven en toners bijvullen. We zijn er als je ons nodig hebt, altijd met dezelfde mensen, en je bespaart flink op die toch al wat ergerlijke voorrijdkosten.

Smart Appliances

Efficiëntie geeft ons de ruimte om meer voor je te doen. Hago Next laat verschillende smart appliances en facillities nog beter op elkaar aansluiten, voor de fantastische beleving die je zoekt.

Data Driven Dienstverlening in de praktijk

#toiletfails

Toiletpapier op? Zeepdispenser en handdoekrol leeg? Lees hoe smart cleaning van Hago Next het je helpt voorkomen.

Lees meer

#warmwelkom

Het warme welkom van Hago Next. Lees meer over onze digitale extra’s voor je receptiediensten, om mensen de entree te geven waarmee ieder bezoek een succes wordt.

Lees meer

Data Driven Dienstverlening

Data Driven Dienstverlening is de totaaloplossing voor een slimme omgeving: smart building, cleaning, sanitair, facility management, climate management en appliances. Daaraan voegen we connectiviteit, integratie en customer experience aan toe. Allemaal met partners die het tot iets vanzelfsprekends maken.

Neem contact met mij op:

Stuur een e-mail
of bel  06 51 42 76 35

 

 

Deel dit artikel: