#toiletfails

Niks vervelender dan op het toilet zitten en dan pas zien dat het toiletpapier op is, dat degene voor je net de laatste druppel zeep uit de dispenser duwde of dat je je natte handen moet afvegen aan je net gestoomde pak omdat de handdoekenrol niet naar behoren functioneert. Hago Next helpt je. Met smart cleaning. Sensoren houden anoniem het gebruik van toilet- en handdoekrollen en zeepdispensers bij. De data komt via een hapklaar bericht bij onze schoonmakers en zij ondernemen direct actie, voordat een rol of dispenser leeg is. Op de lange termijn laat de verzamelde data patronen zien waarop Hago Next schoonmaak afstemt.

Smart Cleaning

Hago Next meet het gebruik van ruimtes met sensoren en stelt op basis van de resultaten een datagedreven schoonmaakplan op. Zo efficiënt mogelijk werken zonder aan kwaliteit in te boeten.



Data Driven Dienstverlening in de praktijk

#nuwijertochzijn

Geen dubbele voorrijdkosten meer? Liever dezelfde, vertrouwde gezichten die meerdere diensten uitvoeren in je kantoor? Dat kan. Met Hago Next smart appliances.

Lees meer

#warmwelkom

Het warme welkom van Hago Next. Lees meer over onze digitale extra’s voor je receptiediensten, om mensen de entree te geven waarmee ieder bezoek een succes wordt.

Lees meer

Data Driven Dienstverlening

Data Driven Dienstverlening is de totaaloplossing voor een slimme omgeving: smart building, cleaning, sanitair, facility management, climate management en appliances. Daaraan voegen we connectiviteit, integratie en customer experience aan toe. Allemaal met partners die het tot iets vanzelfsprekends maken.

Neem contact met mij op:

Stuur een e-mail
of bel  06 51 42 76 35

 

 

Deel dit artikel: