9+ organisatie

Als we willen werken met de allerbeste mensen, moeten we zorgen dat de allerbeste mensen met ons willen werken. Dat ze kunnen laten zien wie ze zijn, met al hun talenten. Dat ze gezien worden omdat ze overdag werken. En dat ze trots zijn op het verschil dat ze maken als vakschoonmaker. 
Dat noemen we een 9+ organisatie.

Eigenaarschap waar het hoort: bij de vakman

Korte lijnen en vrijheid van ondernemen

Hago Next kiest bewust voor een platte organisatiestructuur. We geven onze mensen ruimte om te ondernemen binnen hun functie en verwachten eigenaarschap op hun eigen vakgebied. Onze ondernemers zijn dan ook zelf verantwoordelijk voor het realiseren en binnenhalen van opdrachten en zetten de lijnen uit voor onze praktijkcoaches. Daarbij streeft Hago Next naar de zelfsturende schoonmaakteams. Schoonmakers die zelf in teamverband hun werk indelen, met de praktijkcoach langs de lijn. Door de verantwoordelijkheid terug te leggen bij de vakman, halen we het beste uit onze mensen.

  

 

 

Ruim baan voor talent en training

De manier van schoonmaken van Hago Next (dagschoonmaak, dialoog en gastgericht dienstverlenen) vereist inlevingsvermogen en een nieuwe manier van werken die niet iedereen eigen is. Hago Next investeert dan ook in opleiding door 'training on the job' en begeleiding op de werkvloer. Met ruimte voor talent in bijvoorbeeld ondersteuning met talentontwikkelingsprogramma's. Ons uitgebreide opleidingsplan is al jaren succesvol en constant in ontwikkeling.


 

Bourgondische hospitality

Gastvrijheid is deels te trainen, deels komt het voort uit intrinsieke gedrevenheid om het anderen naar de zin te maken. Dat zijn de schoonmakers van Hago Next. Met een doortastend werving en selectiebeleid, zoeken we altijd naar de juiste mensen op de juiste plek, passend binnen het DNA van onze organisatie. Zodat die intrinsieke gedrevenheid volledig tot zijn recht komt in de door bourgondische Limburgse genen aangeboren, gastvrije aanpak van Hago Next. Dat maakt onze mensen tot de kasteelheren van de schoonmaakbranche. En dat stralen ze uit.

Sociale innovatie volgens Hago Next

  • Gastvrije medewerkers met gevoel voor dienstverlening
  • De juiste mensen op de juiste plek
  • Aandacht voor talent en ontwikkeling
  • Vrijheid van ondernemen
  • Eigenaarschap bij vakmensen
  • Representatieve werkkleding, middelen en materialen dragen bij aan waardering


Hebben wij jouw interesse gewekt?

Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago
Deel dit artikel: