Het meest duurzame schoonmaakbedrijf van Nederland

In onze duurzaamheidsambitie denken wij mee met opdrachtgevers over een maximaal duurzame dienstverlening op de lange termijn. Wij werken nauw samen met onze duurzaamheidspartners Returnity (circulair afvalmanagement) en Alpheios (de volledig cradle-to-cradle gemaakte Triple T werkwagen en met Europees Ecolable bekroonde ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen van Vive). Hago Next zet techniek en ICT in als 'paperless motor' achter de dienstverlening. Alpheios voert ook duurzaamheidsscans voor ons uit. En we werken conform de basisprincipes voor zuinig energie- en waterverbruik. 

Het leveren van een positieve bijdrage #samenbijdragen

Als werkgever hebben we ook een maatschappelijke opgave. Hago Next wil graag een positieve bijdrage leveren aan haar omgeving. Dit omdat wij intrinsiek een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Als familiebedrijf hechten we hier veel waarde aan, zodat voor toekomstige generaties morgen ook een mooie dag is. Uiteraard zijn we geen wereldverbeteraars, maar we hebben wel een stem van betekenis.

Inzetten op wat er écht toe doet

Veel bedrijven werken aan duurzaamheid en maken dit zichtbaar via certificaten. Echter, een certificaat zegt niets over wat je precies doet. Want hoe weet je als klant of de initiatieven die een organisatie onderneemt aansluiten bij jouw eigen doelstellingen? Daarom hanteert Hago een andere aanpak. Aangezien wij juist een positieve impact willen hebben op die zaken die er écht toe doen voor onze klanten en medewerkers onderzoeken we waar hun focus ligt zodat we hier als partner en goed werkgever gericht op in kunnen spelen, samenwerken en van toegevoegde waarde zijn op zowel financieel/economisch, ecologisch als sociaal gebied.

Zelfverklaring ISO26000
Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Van woorden naar daden

Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Hago Next is een voorvechter en voortrekker van de realisatie van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. We staan voor een markt met gezonde verhoudingen tussen opdrachtgever/werkgever, opdrachtnemer en werknemer. Als één van de medeopstellers vanuit Vebego, past Hago Next de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche toe in haar bedrijfsvoering. Tegelijkertijd nodigen we onze partners uit zich bij de uitgangspunten van de Code aan te sluiten en daarnaar te handelen. Wij voeren een open en transparant beleid. Verklaring opgesteld door Hago Next, van toepassing vanaf 1 januari 2013, jaarlijks bijgewerkt naar de laatste actuele ontwikkelingen.

Download de Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Daar teken ik voor!

We zijn al onze mensen en al onze opdrachtgevers bijzonder erkentelijk dat zij met ons mee optrekken in het verduurzamen van de schoonmaakbranche. De code vraagt in de allereerste plaats het lef om zelf als schoonmaakbedrijf standvastig te zijn in de concrete invulling van wat wij in deze zelfverklaring hebben opgetekend. Maar alleen samen brengen we uiteindelijk de branche op een niveau van vakmanschap waar we weer allemaal trots op kunnen zijn. Daar teken ik voor! Roy Ploum Directeur Hago Next

Waterbesparend schoonmaken

Water is ‘the next big thing’ op de duurzaamheidsagenda. Natuurlijk ook bij Hago Next. Waterbesparende schoonmaak is de manier om inzicht te krijgen in je watervoetafdruk, bewustwording te creëren rondom het thema water én positieve, meetbare impact te maken daar waar toegang tot drinkwater niet vanzelfsprekend is.

Draag bij aan waterbesparende schoonmaak

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago
Deel dit artikel: