Een dag lang toegang tot schoon drinkwater

Een waterbesparing van 20 liter per uur schoonmaak geeft iemand anders op de wereld een dag lang toegang tot schoon drinkwater. Daar draagt Hago Next graag aan bij. Door onze medewerkers te trainen en door de inzet van duurzame technieken kunnen we het waterverbruik reduceren en samen met onze opdrachtgevers maatschappelijke winst behalen. 

We werken daarvoor samen met Made Blue, dat pioniert door drinkwater te creëren in ontwikkelingslanden, evenveel als hier is gebruikt of bespaard in bedrijven, door producten of bij diensten. Met maximale transparantie en efficiëntie.

Samen besparen en doneren

Een besparing van 20 liter water per schoonmaakuur levert niet alleen een dag toegang tot drinkwater op, maar scheelt onze klanten ook nog 1,5 cent besparing. Hoe dat zit? Neem contact met ons op, we rekenen het graag voor.

Neem contact op

Made Blue

Nog altijd ontberen 663.000.000 mensen toegang tot schoon drinkwater. Een goede gezondheid, de kans om naar school te gaan, het vinden van een baan: het begint met water. MADE BLUE wil zoveel mogelijk drinkwater creëren in ontwikkelingslanden met maximale efficiëntie: elke euro zorgt voor 5.000 liter.

Made Blue

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago
Deel dit artikel: