Transparantie

Het schoonmaakmodel van Hago Next is gebaseerd op volledige openheid en transparantie in de opbouw van onze prijs; de uren, middelen en materialen en de winst. Daartoe zijn onze schoonmakers  uitgerust met smartphone app @lly en hebben klanten 24/7 inzicht in gewerkte uren, uitgevoerde werkzaamheden en uiteenlopende kwaliteitsmetingen.

Klantportaal

In het klantportaal vind je 7 dagen per week, 24 uur per dag, alle informatie over je  schoonmaakcontract en de voortgang van de schoonmaakdienstverlening. Je kunt hier heel gemakkelijk, waar je ook bent, extra opdrachten geven, verstoringen melden en de voortgang van de afhandeling monitoren, offertes, gespreksverslagen en bijvoorbeeld financiële rapportages inzien. Je hebt met @lly en het online klantportal 24/7 inzicht in gewerkte uren, uitgevoerde werkzaamheden per locatie en uiteenlopende kwaliteitsmetingen.

Koffie?

Hallo, ik ben Femy van de Wege en hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur mij een bericht

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago
Deel dit artikel: