Innovatie in schoonmaak = Hago Next

Hago Next streeft naar een schone wereld waar mensen zich bewust zijn van elkaar, de ruimte die ze delen en de waarde die ze dagelijks in die omgeving toevoegen. We bereiken deze wereld door continu te innoveren, zowel technologisch als mensgericht, samen met onze partners/opdrachtgevers, onze medewerkers, onze leveranciers en onze zusterbedrijven. Samen creëren we een duurzame leef- en werkomgeving. Dit doen we door:

Data Driven Dienstverlening

Met Data Driven Dienstverlening van Hago Next meten wij de onder andere de temperatuur en bezetting van ruimtes, het CO2 gehalte en zelfs de luchtvochtigheid. Deze metingen leveren een schat aan informatie op om facility management effectiever, duurzamer en belevingsgerichter te maken. Het is de weg naar een Happy Building!

Data Driven Dienstverlening
Innovatie in schoonmaak

Innovatielab

Als koploper in innovatie maken we de toekomst samen met onze opdrachtgevers en partners zoals Alpheios. We halen vragen op uit de praktijk en koppelen die aan vernieuwende concepten op het gebied van sociale of technische innovatie.

Innovatielab

Schoonmaakapp Hago Now

Om het werk leuker, makkelijker en smarter te maken zijn de Hago Next medewerkers uitgerust met een smartphone met daarop de app Hago Now. Sinds de introductie is Hago Now de rechterhand van elke vakschoonmaker. Voor opdrachtgevers roept het schoonmaakproces geen vraagtekens meer op.

Innovatie geeft onze mensen energie en brengt de facilitaire organisatie in beweging. Mensen maken het verschil. Maar dan moet je ze wel de ruimte geven om dat te doen. En ze actief betrekken bij de doelen.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago
Deel dit artikel: