De motor achter het vakmanschap van onze mensen

Omgevallen koffie, hoog bezoek, uitgelopen vergaderingen, leegstaande kantoren, onverwachte drukte, slechte weersvoorspellingen...je kunt het zo gek niet bedenken of onze smart schoonmakers kunnen erop reageren met een kordate (re)actie. 

Naast de signalerings- en meldfunctie en direct bel-, chat-, en smscontact bevat @lly ruimtescanners (QR), digitaal samengestelde werkprogramma's, managementrapportages en bestelmodules. 

We zorgen ervoor dat schoonmaker meer in control komt en leggen de verantwoordelijkheid waar die hoort. Waar er eerst alleen aandacht voor de schoonmaak was als het vies is, is dat hiermee anders. Je empowert de schoonmaker. De schoonmaker wordt weer gastheer en -vrouw.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago