Innovatielab

Innovaties worden pas echt relevant in de praktijksituaties. En innoveren is een kwestie van doen. Gaat het om een 'goed idee' dat achteraf revolutionair blijkt te zijn, of gaan we voor een continue her-ijking en van waarden die we tot nu toe als branche voorop stelden? Hoe dan ook, 'the next big thing' laat soms op zich wachten omdat de impact voor organisaties te groot is. Maar de toekomst maak je het beste samen. Met ons Innovatielab nodigen we uit tot het blijven verbeteren en innoveren van ieders (werk)omgeving en kunnen we met partners kleine innovaties uitrollen tot (r)evolutionaire veranderingen.

Hago Next is gebouwd op sociale en technische innovatie en ingericht voor positieve verandering.

In ons innovatielab gaan we direct met innovaties op de werkvloer aan de slag. Innovaties om het werk leuker en makkelijker te maken; om gebruikers een topbeleving te geven; om in te spelen op wensen van morgen; om een duurzame omgeving te crëeren waarin met plezier samengewerkt wordt. Door onze klanten direct te betrekken bij de oplossing van het 'probleem' kunnen we samen werken aan wat echt belangrijk is.

Innovatie

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Deel dit artikel: