Meer dan schoonmaak

Als we er toch zijn...we helpen je graag verder. Naast schoonmaak kan Hago Next je volledig ontzorgen bij vakspecialistische reiniging; op facilitair gebied en hospitality. Met plezier!
Een greep uit ons aanbod.

Dit doen wij nog meer...

Glasbewassing

Schone ramen en een mooie gevel zijn bepalend voor de totaalbeleving van je omgeving en dragen ook bij aan de uitstraling en waarde van het gebouw.

Lees meer

Specialistisch vloeronderhoud

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren vraagt om een professionele aanpak. Wij beschikken zowel over goed opgeleide en ervaren vakmensen, als over uitstekend schoonmaakmaterieel en -middelen om zelfs de grootste uitdaging succesvol aan te gaan.

Lees meer

Gastvrijheidsopleidingen

Het zorgvuldig opleiden en trainen van onze schoonmaakmedewerkers is de sleutel tot succes en werkplezier.

Lees meer

Kerstboomservice

Onbezorgd een kerstsfeer creëren in je organisatie? Maak gebruik van onze kerstboomservice! Hago zorgt voor een compleet gedecoreerde kerstboom en prachtige kerstversiering op maat en dat in één simpele factuurstroom.

Lees meer

Facilitaire diensten

Diverse additionele diensten als receptiediensten, groenvoorziening, ongediertebestrijding, afvalverwerking, bijvullen van (koffie)automaten en printvoorzieningen. Wij zijn ook zeer bedreven in interne verhuizingen, klein onderhoud, huismeesteractiviteiten en logistieke dienstverlening.

Neem contact op voor meer info

Circulair afvalmanagement

Circulair afvalmanagement: niet alleen een positieve bijdrage leveren aan je werkomgeving en het milieu, maar ook aan de reputatie van je bedrijf.

Circulair afvalmanagement

Koffie?

Hallo, ik ben Rob Janse en hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur mij een bericht

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago
Deel dit artikel: