Circulair afvalmanagement

Circulair afvalmanagement: niet alleen een positieve bijdrage leveren aan je werkomgeving en het milieu, maar ook aan de reputatie van je bedrijf. De roep om verduurzaming neemt in alle sectoren toe. De stap naar volledig circulair afvalmanagement lijkt voor veel organisaties echter moeilijk haalbaar. Wegens gebrek aan kennis, capaciteit of financiële middelen. Met de methode van ons zusterbedrijf Returnity wordt circularity ook voor jouw organisatie bereikbaar.

Afvalvrij werken is voor iedereen bereikbaar

Een bewuste keuze
Wij helpen je graag om jouw organisatie afvalvrij te maken. Met circulair afvalmanagement bespaar je het milieu maximaal. Bovendien voldoe je aan de nieuwste groeiende marktvraag: de wens van partners en klanten om met de gehele keten gezamenlijk – van consument tot aanbieder van producten of diensten – te verduurzamen. Dit vraagt ook de medewerking van jouw eigen medewerkers om afvalstromen te kanaliseren. Zo draagt circulair afvalmanagement niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan jouw reputatie.

“Onze methode maakt circularity bereikbaar en beschikbaar voor onderwijsinstellingen die op relatief laagdrempelige, slimme wijze hun steentje bij willen bedragen aan een beter milieu.”

Van afval tot grondstof
Ons 'zusje' Returnity heeft een nieuwe methode ontwikkeld waardoor circularity wel bereikbaar en beschikbaar wordt voor gewone organisaties die hun steentje bij willen bedragen. ‘Clever and quick in thought and action’, ofwel smart. Hoe het werkt? Simpel; Returnity gebruikt het gescheiden ingezamelde ‘afval’ van een organisatie als grondstof die na verwerking weer als identiek product teruggeleverd wordt. Papier voor papier, plastic voor plastic. Een gesloten cirkel binnen je eigen organisatie.

Renew. Re-use. Repeat

Duurzaam ondernemen! Liefst in een afvalvrije wereld. Dat is wat jij wilt. Returnity helpt je om duurzame voornemens praktisch, concreet én economisch verantwoord vorm te geven.

Returnity

En wij doen meer

Facilitaire diensten

Diverse additionele diensten als receptiediensten, groenvoorziening, ongediertebestrijding, afvalverwerking, bijvullen van (koffie)automaten en printvoorzieningen. Wij zijn ook zeer bedreven in interne verhuizingen, klein onderhoud, huismeesteractiviteiten en logistieke dienstverlening.

Neem contact op voor meer info

Gastvrijheidsopleidingen

Het zorgvuldig opleiden en trainen van onze schoonmaakmedewerkers is de sleutel tot succes en werkplezier.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Deel dit artikel: