Gastvrijheidsopleidingen

Wij houden van positief verrassen. Daarom zijn onze medewerkers getraind om aandacht te hebben voor hun omgeving. Maar we vinden het net zo belangrijk om onze medewerkers tevreden te houden. Schoonmakers hechten veel waarde aan goede opleidingen, producten en middelen.

100% gediplomeerde medewerkers

Door inzet van eigen Basisdocenten zijn 100% van onze medewerkers gediplomeerd, ten opzichte van een branchegemiddelde van 29%. En we vinden het belangrijk om medewerkers te helpen hun eigen talenten te ontwikkelen om ze duurzaam richting een andere carrière te bewegen.

Ons uitgebreide opleidingsplan is al jaren succesvol en constant in ontwikkeling. Het plan bestaat uit basisopleidingen en specialistische opleidingen die Hago Next heeft ontwikkeld en inzet voor medewerkers. We besteden veel aandacht aan communicatievaardigheden, gastvrijheid, samenwerken, feedback geven en ontvangen, en resultaatgericht schoonmaken (kijken, denken, doen). Goed opgeleide mensen vinden hun werk ook leuker om de eenvoudige reden dat ze er beter in zijn. 

 

En wij doen meer

Glasbewassing

Schone ramen en een mooie gevel zijn bepalend voor de totaalbeleving van je omgeving en dragen ook bij aan de uitstraling en waarde van het gebouw.

Lees meer

Specialistisch vloeronderhoud

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren vraagt om een professionele aanpak. Wij beschikken zowel over goed opgeleide en ervaren vakmensen, als over uitstekend schoonmaakmaterieel en -middelen om zelfs de grootste uitdaging succesvol aan te gaan.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago
Deel dit artikel: