Glasbewassing en gevelreiniging

Schone ramen zijn bepalend voor de totaalbeleving van je omgeving en dragen ook bij aan de uitstraling en waarde van het gebouw. Voor het wassen van ramen, zowel binnen als buiten, maar ook voor het reinigen van de gevel en ander gevelonderhoud kun je bij ons terecht.

 

Glasbewassing
Voor het wassen van ramen, zowel binnen als buiten, kun je ook bij ons terecht. Wij adviseren je graag over de frequentie, afgestemd op de locatie van het bedrijfspand en de ligging van de gevel.

Gevelreiniging
Een schone gevel verhoogt de uitstraling van jouw bedrijfspand én draagt bij aan de waarde en levensduur van het pand. Als extra dienstverlening bieden wij ook het:

  • aanbrengen van een coating, zodat vuil en vocht niet indringen.
  • verwijderen en voorkomen van graffiti.
  • conserveren van geveldelen.

Totaal Gevelmanagement
Ons aantrekkelijke pakket 'Totaal Gevelmanagement' bied je glasbewassing en gevelreiniging ineen. Tijdens de periodieke wasbeurt wordt ook de gevel onderhouden. Dat scheelt in de kosten en draagt bij aan de uitstraling van het pand als visitekaartje van jouw organisatie.

Wil je advies over de frequentie, afgestemd op de locatie van het bedrijfspand en de ligging van de gevel? Neem contact met ons op!

Fortron

Voor glasbewassing en gevelreiniging werken wij samen met ons zusterbedrijf Fortron. Fortron is al 35 jaar dé specialist in glasbewassing en gevelreiniging voor bedrijven, overheden en instellingen.

En wij doen meer

Vloerenreiniging

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren vraagt om een professionele aanpak. Wij beschikken zowel over goed opgeleide en ervaren vakmensen, als over uitstekend schoonmaakmaterieel en -middelen om zelfs de grootste uitdaging succesvol aan te gaan.

Lees meer

Gastvrijheidsopleidingen

Het zorgvuldig opleiden en trainen van onze schoonmaakmedewerkers is de sleutel tot succes en werkplezier.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: