Specialistisch vloeronderhoud

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren vraagt om een professionele aanpak. Wij beschikken zowel over goed opgeleide en ervaren vakmensen, als over uitstekend schoonmaakmaterieel en -middelen om zelfs de grootste uitdaging succesvol aan te gaan.

Samenwerken
Specialistisch vloeronderhoud vereist vakmanschap. Daarom werken wij voor vloeronderhoud samen met zusterbedrijf Alpheios. Alpheios is dé specialist op het gebied van schoonmaakmethoden, -middelen en -materialen; een innovatieve partij die meedenkt in het uitvoeren van schoonmaakgerelateerde diensten.


Niet één vloer is gelijk
Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de vloeren van jouw onderwijsgebouw? Of het nu gaat om de reiniging van harde vloeren of vloerbedekking, we kunnen een proef op locatie verzorgen om het resultaat en de te volgen werkwijze te bespreken. Niet één vloer is gelijk, neem daarom contact met ons op voor een proef en advies op maat.

Koffie?

Hallo, ik ben Rob Janse en hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur mij een bericht

En wij doen meer

Glasbewassing en gevelonderhoud

Schone ramen en een mooie gevel zijn bepalend voor de totaalbeleving van je omgeving en dragen ook bij aan de uitstraling en waarde van het gebouw.

Lees meer

Gastvrijheidsopleidingen

Het zorgvuldig opleiden en trainen van onze schoonmaakmedewerkers is de sleutel tot succes en werkplezier.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago
Deel dit artikel: