17-4-2020

Erik van der Eik nieuwe bestuurder Hago Next

Hago Next heeft per 1 mei 2020 een nieuwe directeur. Erik van der Eik neemt vanaf die datum de leiding op zich over het schoonmaakbedrijf die zichzelf ziet als “verbinder in facilities”. Van der Eik komt over van HEYDAY, waar hij de afgelopen twee jaar werkte als directeur new business & innovatie. Hij koos voor Hago Next vanwege het innovatieve en duurzame karakter van het bedrijf.

De nieuwe directeur wil de toegevoegde waarde die Hago Next heeft, nog meer laten zien. Hago Next is een duurzaam en innovatief dienstverlenend bedrijf. Gebaseerd op maximale zichtbaarheid van facilitair medewerkers. Gebaseerd op maximale zichtbaarheid van facilitair medewerkers, met de waarden en wensen van alle betrokken partijen als uitgangspunt.

Zijn drijfveer is om de visie van Hago Next op schoonmaakdienstverlening in de markt te verankeren. Van der Eik vindt dat veel bedrijven schoonmaak en hygiëne nog steeds zien als een sluitpost, terwijl het vak steeds meer een trekkende rol heeft binnen de markt van Facility Management. Een uitdaging dus. Een die de bestuurder met volle overtuiging aangaat.

 

Deel dit artikel: