Dagschoonmaak is een duurzame werkwijze

 


Dagschoonmaak haalt onze medewerkers bovendien uit de onzichtbaarheid en anonimiteit, wat het respect en de waardering voor hun werk verhoogt. Ook het feit dat ze bij het avondeten kunnen aanschuiven zorgt voor tevredenheid en daarmee meer productiviteit. Alleen al in het zicht werken zorgt voor een verhoging van 11% in beleving.

Ook zorgen zichtbare schoonmakers dat het gedrag van uw eindgebruikers onbewust verbetert. Een vieze omgeving is als een magneet voor nog meer rommel (bron: Nederland Betaalbaar Schoon 2010). Zo gooit 32% van de mensen met afval in handen dit stuk afval op de grond in een vervuilde omgeving. In een schone omgeving is dit maar 14%. Wanneer in de directe omgeving een schoonmaker aan het werk is, daalt dit percentage zelfs naar 4 – 7 % (bron: Zichtbaar reinigen in Nederland, in opdracht van Stichting Nederland Schoon).

Uit eigen onderzoek is tevens gebleken dat dagschoonmaak een energiebesparing van maar liefst 10% oplevert (licht en verwarming kunnen later aan of eerder uit); het is dus ook een duurzame werkwijze.

Koffie?

Hallo, ik ben Rob Janse en hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur mij een bericht

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures