Over de schoonmakers van vooruitstrevend Nederland

Schoon... Schoon is van iedereen. Ook van iedereen die voorop wil lopen. Daarom zijn er, ook overdag, duizenden Hago-medewerkers aan de slag met innovatieve schoonmaak, en -beleving.

Het meest innovatieve en duurzame facilitaire concept

Innovatief

Het kon anders in de schoonmaakbranche. En daarom doet Hago Next het anders. We bedenken hoe we het werk makkelijker en leuker kunnen maken. Iedere dag weer. Met twee innovaties per kwartaal heeft Hago Next inmiddels schoonmakers een gezicht gegeven; opdrachtgevers complete transparantie en eindgebruikers een schone, prettige en gastvrije (werk)omgeving. De schoonmaker bepaalt zelf hoe het weer schoon wordt, geholpen door de nieuwste technologie en gestimuleerd door coaches. We werken met een schoonmaakmodel dat uitgaat van de waarden en wensen van alle betrokken partijen. En niet alleen omdat we harde garanties af willen geven, maar omdat we dat willen! Schoonmaak met oog voor mens en maatschappij.

Die flexibele werktijden zijn ideaal. Met kinderen is dat heel makkelijk, je kunt dan in overleg op een ander tijdstip werken.

Lamyaa El Omari, schoonmaakmedewerker Hago Next

Het Hago Next-concept

Met een heldere begroting en 24/7 transparant inzicht in managementrapportages weet de klant wat hij koopt. Het Hago Next-concept staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Deze duurzaamheid komt naar voren in de langdurige relatie, het respectvol omgaan met mensen en het gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen. En de kwaliteit wordt gegarandeerd: niet goed, geld terug. Van deze samenwerking wordt iedereen enthousiast.

Dankzij dagschoonmaak kan ik 's-morgens werken en 's-middags naar school om te studeren. Ik doe een opleiding tot fitnessinstructeur en sportmasseur.

Issam Baz, schoonmaakmedewerker Hago Next:

 

Onze visie op schoonmaken heeft een missie

9+ organisatie

Als we willen werken met de allerbeste mensen, moeten we zorgen dat de allerbeste mensen met ons willen werken. Dat ze kunnen laten zien wie ze zijn, met al hun talenten. Dat ze gezien worden omdat ze overdag werken. En dat ze trots zijn op het verschil dat ze maken als vakschoonmaker. Dat noemen we een 9+ organisatie.

Lees meer

Data- en mensgedreven

Hoe kunnen we de eindgebruiker aangenaam verrassen en het werk van onze schoonmakers makkelijker en leuker maken? Op dit moment is Hago Next druk bezig om haar dienstverlening te voeden met big data. Dit betekent dat Hago Next haar workforce qua werkzaamheden kan aanpassen op de data. Mens en techniek kunnen harmonieus samengaan. Daarin nemen we nu de next step met Data driven schoonmaak.

Innovatie in schoonmaak

Sociale en technische innovatie

Hago Next is gebouwd op sociale en technische innovatie en ingericht voor positieve verandering. In ons innovatielab gaan we direct met innovaties op de werkvloer aan de slag. Innovaties om het werk leuker en makkelijker te maken; om gebruikers een topbeleving te geven; om in te spelen op wensen van morgen; om een duurzame omgeving te crëeren waarin met plezier samengewerkt wordt.

Innovatielab

MVO

Hago Next is een voorvechter en voortrekker van de realisatie van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. We staan voor een markt met gezonde verhoudingen tussen opdrachtgever/werkgever, opdrachtnemer en werknemer. Als één van de medeopstellers vanuit Vebego, past Hago Next de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche toe in haar bedrijfsvoering. Tegelijkertijd nodigen we onze partners uit zich bij de uitgangspunten van de Code aan te sluiten en daarnaar te handelen.

MVO

Blije medewerkers, enthousiaste klanten

FMO

“Het sociale aspect was één van de belangrijkste drijfveren van FMO om te kiezen voor Hago Next. Ik geloof in de zelfredzaamheid van onze mensen; zij kunnen zelf het beste bepalen wat er iedere dag moet gebeuren in overleg met de ambassadeurs op hun afdelingen. Hiervoor hebben ze geen vastomlijnde werkprogramma's nodig. Wij zijn erg tevreden over Hago Next." Susanne Wagemans Manager Facility Services

Enkele bedrijven geloofden direct in het nieuwe initiatief van Hago Next. Nog voor de officiële lancering had Hago Next daarmee al drie enthousiaste klanten: Coca Cola, Hay Group en MVO Nederland. En dat bleek nog maar het begin…

 

MVO Nederland

"Het Hago Next-concept past bij onze filosofie van people, planet, profit. De mens moet centraal staan. Die sociale innovatie is in alle aspecten cruciaal om doelen op milieu- of economisch gebied te bereiken. Hago Next is een uitstekend voorbeeld van de sociale kant van maatschappelijk verantwoord ondernemen." Willem Lageweg Directeur MVO Nederland

Vebego-familie

Hago maakt onderdeel uit van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf. Met ruim 35.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg.

De basis voor Vebego werd gelegd tijdens de Tweede Wereldoorlog, in 1943, toen meneer Goedmakers sr. glazenwassersbedrijf Hago oprichtte, vernoemd naar zijn vader Harrie Goedmakers. Na de oorlog groeide het kleine glazenwassersbedrijf onder de naam Vebego snel uit tot een internationaal miljoenenbedrijf. Een familiebedrijf van vooruitgang door mensenwerk. Samen stappen zetten. Soms eentje terug, maar altijd proberen vooruit te gaan. Lukt het niet? Dan leren we daar van. Waar we leren? Door buiten te zijn. Door onze nieuwsgierigheid te prikkelen. Door te kijken naar ons eigen kunnen. En dit allemaal om vooruit te gaan. Niet alleen voor Vebego. Maar ook voor de wereld om ons heen.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Next voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Next?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Werken bij Hago
Deel dit artikel: