HYGIËNE

HET BELANG VAN SCHOON Een schone en veilige omgeving creëren, dat doen we al jaren. Maar nu leggen we er extra nadruk op. Hago Next loopt voorop in hygiëne en blijft het belang van schoon onderstrepen. Door te zorgen voor een optimale schoonmaakbeleving. En zo waarde toe te voegen aan jouw totale bedrijfsresultaat.

Meer weten

DUURZAAM

EEN STEM VAN BETEKENIS Hago Next kijkt op een andere manier naar schoonmaak. Omdat wij inzetten op wat er écht toe doet: een positieve bijdrage leveren. Aan je gebouw, omgeving en een betere wereld. Voor huidige en toekomstige generaties. We zijn geen wereldverbeteraars, maar we hebben wel een stem van betekenis.

Meer weten

INNOVATIE

EEN NIEUWE NORM IN SCHOONMAAK Het kan anders in de schoonmaakbranche. En daarom doet Hago Next het anders. Onze continue innoverende schoonmaakorganisatie zet een nieuwe norm in schoonmaak. Met focus op beleving en kwaliteit, oog voor mens en maatschappij. Als koploper in innovatie creëren we de toekomst. Doe je met ons mee?

Meer wetenHago Next introduceert: Smart Hygiene

In samenwerking met onze kennispartners en opdrachtgevers ontwikkelen, introduceren en implementeren we relevante innovaties die je echt iets opleveren. Deze lanceren we onder de naam Smart Hygiene.

Ontdek Smart Hygiene

Smarten up your building, met Hago Next.

Verander en vernieuw je met ons mee?

Neem contact op om te kijken wat er nodig is om samen aan de slag te gaan!

Contact opnemen
Deel dit artikel: