Hago Next als jouw duurzame dienstverlener

In onze duurzaamheidsambitie denken we met je mee over een maximaal duurzame dienstverlening op de lange termijn. Als werkgever hebben we ook een maatschappelijke opgave. We willen van betekenis zijn. Voor jouw gebouw, de omgeving en onze wereld. We zetten in op wat er dagelijks bij je speelt. Door te onderzoeken waar je focus ligt, zodat we (nog) nauwer kunnen samenwerken en van toegevoegde waarde zijn op financieel/economisch, ecologisch en sociaal gebied.

Hago Next als voorbeeld op Arboportaal Ministerie SZW.

Hago Next zet zich dagelijks in voor duurzame inzetbaarheid. We leren onze medewerkers om zichzelf te helpen te ergonomisch verantwoord mogelijk te werken. Onze inspanningen vielen ook op bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij plaatsten Hago Next als Top-team Schoonmaak op hun Arboportaal, als een goed voorbeeld van gezond werken.

“We proberen mensen mee te geven dat ze hun lichaam moeten koesteren” - Arboportaal

Duurzame verandering

Hago Next denkt continue na over hoe we om moeten gaan met onze schoonmakers. Hoe we schoonmaak meer kunnen verduurzamen. Enkele jaren geleden creëerden we de toon door dagschoonmaak als norm in te zetten uit respect en waardering voor de schoonmaker. Een sociale innovatie die steeds meer door de schoonmaakbranche werd overgenomen. Nu richten we ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. En werken we stap voor stap aan duurzame verandering.SCHOONMAAK KANTOREN

Laat datagedreven schoonmaak een schone, veilige en gastvrije werkomgeving voor je creëren.

Meer weten

SCHOONMAAK SCHOLEN

Krijg inzicht in de gebruikersintensiviteit van je schoolgebouw op basis van datagedreven schoonmaak.

Meer weten

Verander en vernieuw je met ons mee?

Neem contact op om te kijken wat er nodig is om samen aan de slag te gaan!

Contact opnemen
Deel dit artikel: