Kennis over ergonomie borgen

Ergocoaches en -begeleiders. Hago Next laat medewerkers elkaar trainen in ergonomisch verantwoord werken. Zo verankeren we kennis op de werkvloer. De opleidingen, met een e-learning als onderlegger, hebben we ontworpen met Buro voor Fysieke Arbeid.

Bekijk de demo

TNO maakt business case van Hago Next

Hago Next stelt zichzelf als doel om de schoonmaakbranche steeds naar een hoger plan te tillen. Omdat schoonmaken altijd mensenwerk blijft, staan onze technische innovaties, Smart Hygiene, bijvoorbeeld, altijd in dienst van de mens. Alles om te zorgen dat schoonmaakmedewerkers de tools hebben om jouw organisatie te laten shinen. Een belangrijk deel van onze inspanning draait om de vitaliteit en gezondheid van onze mensen.

Case downloaden

Advies van Rob

Innovaties van Hago Next draaien altijd om mensen. Of ze nu iets veranderen aan techniek of iets anders. Wij borgen de continuïteit van schoon door goed te zorgen voor de mensen die goed voor jou zorgen. Onze schoonmaakexperts dus. Zo maken wij het verschil nu en in de toekomst. Wil je een keer van gedachten wisselen over duurzame inzet van schoonmaakpersoneel? Ik kom graag bij je langs.

Contact opnemen

Schoonmaker centraal in hygiënisch proces

Hago Next lanceerde Smart Hygiene, slimmer schoonmaken op basis van sensoren en data. Een innovatie die schoonmakers niet aan de zijlijn zet, maar juist kansen geeft in het hygiëneproces. Tijdens een webinar bespraken experts de voordelen van Smart Hygiene voor de mens. Hier zie je alles terug.

Terugkijken

Ergonomisch verantwoord werken voor optimale beleving binnen facilitaire diensten

Hago Next heeft samen met Buro voor Fysieke Arbeid trainingen ontworpen. We leiden nu eigen medewerkers tot ergocoaches en -begeleiders op, om in-house kennis te borgen en te zorgen dat ergonomisch verantwoord werken deel van ons DNA wordt én blijft. Maar hoe werkt het en wat levert het op?

Deel dit artikel: