Datagedreven kantoorschoonmaak

Hago Next introduceert een vernieuwde manier van kantoorschoonmaak: datagedreven schoonmaak, oftewel Smart Hygiene. Slimme data en sensortechnologie die je helpen de juiste schoonmaakkeuzes te maken. Zo maken we facilitymanagement winstgevend, op alle gebieden. Dat doet iets met je: de kantoormedewerker die altijd een schone werkplek heeft. De facilitair manager die minder klachten krijgt. En de schoonmaker die tijd overhoudt voor andere taken. Een zichtbaar beter resultaat, een topbeleving. Daar doen we het voor.

Hago Next kijkt verder

Bekwaam, beleefd, daadkrachtig. Dát zijn onze schoonmakers. Echte vakmensen die je medewerkers vriendelijk begroeten en gasten de weg wijzen. Die calamiteiten voorkomen en/of oplossen nog voordat je ze opmerkt. En die uit natuurlijke interesse de verbinding zoeken met hun facilitaire collega’s. Omdat ze deel uitmaken van de organisatie waar ze werken en verder kijken dan de grenzen van het schoonmaakvak.

 

Onze kantoorschoonmaak diensten

Servicegerichte kantoorschoonmaak

We creëren een totaalbeleving, door meer te zijn dan alleen schoonmakers. Interactie, service en resultaat dragen bij aan een fijne plek, zodat jij je veilig en welkom voelt in je werkomgeving.

Hygiënisch sanitair

Een hygiënisch toilet, fris ruikende ruimte en gevulde dispensers. Met Hago Next heb je een volledig ingerichte sanitaire ruimte, ook tijdens piekuren.

Schone (flex)werkplekken

Alle touch points op en rondom je werkomgeving pakken we aan. Van je bureau en stoel tot en met je vergaderruimte en toilet. Want we begrijpen het belang van schoon bij (flex)werkplekken.

Specialistische schoonmaak

Samen met onze zusterbedrijven bieden we een complete oplossing voor al je schoonmaak issues. Denk aan glasbewassing, vloeronderhoud en interieurverzorging.

Verander en vernieuw je met ons mee?

Neem contact op om te kijken wat er nodig is om samen aan de slag te gaan!Hago Next Cleaning kits

Hygiëne is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Tegelijkertijd zijn gebouwen leger dan voorheen en is schoonmaak vaak afgeschaald. Hago Next faciliteert pandgebruikers om zichzelf te helpen, met cleaning kits voor vergaderruimtes, pantry’s én thuiswerkplekken

Meer informatie

@theoffice Cleaning kit

Eneco en Hago Next sloegen de handen ineen, op zoek naar oplossingen. Een oplossing voor de momenten waarop de schoonmaker niet aanwezig is bij Eneco: de @theoffice Cleaning Kit.

Meer lezenBLOG

De spagaat: hygiëne op de werkvloer en thuiswerkende collega’s

Meer lezen

BLOG

Ook in roerige tijden werken Eneco en Hago Next samen aan beleving en hygiëne op het werk

Meer lezen

HYGIENE

HET BELANG VAN SCHOON Een schone en veilige omgeving creëren, dat doen we al jaren. Maar nu leggen we er extra nadruk op.

Meer weten

DUURZAAM

EEN STEM VAN BETEKENIS Hago Next kijkt op een andere manier naar schoonmaak. Omdat we inzetten op wat er écht toe doet.

Meer weten

INNOVATIE

EEN NIEUWE NORM IN SCHOONMAAK Het kan anders in de schoonmaakbranche. En daarom doet Hago Next het anders. Doe je met ons mee?

Meer weten
Deel dit artikel: