Datagedreven scholen schoonmaken

Hago Next introduceert een vernieuwde manier van schoonmaak in schoolgebouwen en universiteiten: datagedreven schoonmaak, oftewel Smart Hygiene. Slimme data en sensortechnologie die je helpen schoonmaak effectiever in te richten. Zo maken we hygiëne binnen het onderwijs een stuk leuker, voor iedereen. Dat doet iets met je: de student die zich optimaal kan focussen. De directeur die tevreden medewerkers heeft. En de schoonmaker die met plezier zijn/haar werk uitvoert. Een zichtbaar beter resultaat, een topbeleving. Daar doen we het voor.

WEBINAR

SLIMMER SCHOONMAKEN IN HET ONDERWIJS Het gebouwgebruik in onderwijsomgevingen verandert in hoog tempo. Wat moeten we doen om gebruikers te blijven faciliteren? Hoe maken we slimmer schoon in schoolgebouwen? Schrijf je nu alvast in en kijk op 12 oktober via een webinar mee naar de toekomst.

Inschrijven

Hago Next kijkt verder

Bekwaam, beleefd, krachtdadig. Dát zijn onze schoonmakers. Echte vakmensen die je docenten en studenten vriendelijk begroeten en bezoekers de weg wijzen. Die calamiteiten voorkomen en/of oplossen nog voordat je ze opmerkt. En die uit natuurlijke interesse de verbinding zoeken met hun facilitaire collega’s. Omdat ze deel uitmaken van de organisatie waar ze werken en verder kijken dan de grenzen van het schoonmaakvak.

Onze schoolschoonmaak diensten

Servicegerichte schoolschoonmaak

We creëren een totaalbeleving, door ons tussen de drukte door te bewegen. Participatie, motivatie en resultaat dragen bij aan een fijne plek, zodat mensen zich veilig en welkom voelen in hun leeromgeving.

Hygiënisch sanitair

Hygiënische toiletten, fris ruikende ruimtes en gevulde dispensers. Onze schoonmakers verzorgen je sanitaire ruimtes voor een optimaal gebruik, ook tijdens drukke pauzes.

Schone leeromgevingen

Alle touch points op en rondom je leeromgeving pakken we aan. Van je klaslokalen en kantine tot en met je vergaderruimtes en toiletten. Want we begrijpen het belang van schoon in het onderwijs.

Onderwijsparticipatie

Hago Next is veel bezig met onderwijsparticipatie. Zo proberen we zwerfafval te voorkomen, houden we samen gangen schoon en doen we aan nudging, oftewel: gedragsbeïnvloeding.

Verander en vernieuw je met ons mee?

Neem contact op om te kijken wat er nodig is om samen aan de slag te gaan!Juist nu het onderwijs verandert

WHITEPAPER Als onderwijsinstelling wil je een inspirerende en levendige werk- en leeromgeving creëren waar leerlingen, studenten en docenten het beste uit zichzelf kunnen halen. Een plek waar groei en ontwikkeling tot stand komt.

Downloaden

Onze aanpak

HYGIËNE

HET BELANG VAN SCHOON Een schone en veilige omgeving creëren, dat doen we al jaren. Maar nu leggen we er extra nadruk op.

Meer weten

DUURZAAM

EEN STEM VAN BETEKENIS Hago Next kijkt op een andere manier naar schoonmaak. Omdat we inzetten op wat er écht toe doet.

Meer weten

INNOVATIE

EEN NIEUWE NORM IN SCHOONMAAK Het kan anders in de schoonmaakbranche. En daarom doet Hago Next het anders. Doe je met ons mee?

Meer weten
Deel dit artikel: