Wat is Smart Hygiene?

Wij zorgen voor een schone en veilige (werk)omgeving waarin jouw mensen zich prettig voelen. Samen zetten we de volgende stap in resultaatgericht werken. Dat doen we met behulp van Smart Hygiene: een totaaloplossing die bestaat uit verschillende data gedreven, facilitaire innovaties. Deze onderstrepen het belang van schoonmaak en maken de meerwaarde ervan inzichtelijk.

In onze whitepaper kom je alles te weten over Smart Hygiene, vind je relevante trends en ontwikkelingen en tref je interessante resultaten aan.

Waarom heb je Smart Hygiene nodig?

Een gezonde omgeving, betere prestaties en hogere klanttevredenheid. Daar zorgt Smart Hygiene onder andere voor. Bij zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Schoonmakers houden meer tijd over voor zaken die er ook toe doen. Uren die je goed kunt gebruiken. Denk aan extra schoonmaaktaken, maar bijvoorbeeld ook aan taakintegratie waarbij ze andere facilitaire diensten op zich nemen. Daarom zeggen we: Smarten up your building, met Hago Next. Samen richten we onze dienstverlening zo in dat we facilitymanagement slim, duurzaam en belevingsgericht maken.

Voordelen van Smart Hygiene

Meer winst

Richt schoonmaaktijd zo efficiënt mogelijk in.

Beste resultaat

Haal het maximale uit datagedreven schoonmaak.

Hoge klant- en medewerkerstevredenheid

Voeg (extern en intern) zichtbaar waarde toe.

Verbeterde prestaties

Creëer meer tijd voor overige schoonmaaktaken.

Snelle implementatie

Manage alle tools in één gebruiksvriendelijk platform.

Whitepaper

Ben je op zoek naar een schoonmaakconcept dat daadwerkelijk bijdraagt aan je bedrijfsresultaat? Dat past bij de normen en waarden van jouw bedrijf en de wens om zowel een goed werk- als opdrachtgever te zijn? Schoonmaak van het hoogste niveau, met oog voor beleving en gastvrijheid? Dan is dit document interessant voor jou.

Gratis downloaden

Innovaties die facility management winstgevend makenSmart Cleaning & Smart Sanitair

SMART CLEANING

Efficiënt schoonmaken met slimme software van Soobr: • Maak de juiste schoonmaakkeuzes • Bespaar tijd • Krijg zicht op gebruikersintensiteit • Integreer alle taken

Bekijk oplossing

SMART SANITAIR

Sanitaire ruimtes beheren met sensortechnologie van Tork EasyCube: • Zet schoonmaaktijd efficiënter in • Bespaar kosten • Ervaar maximale gastbeleving • Ontvang minder klachten

Bekijk oplossingVraag een demo aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Smart Hygiene? In een demo laten we je exact zien hoe het werkt.

Demo aanvragen
Deel dit artikel: